TERMENI SI CONDITII

www.vulcanizare.m-group.ro

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului".

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Notificarea mai sus metionata va fi realizata si semnata de catre client, se va data si va fi trimisa prin curier la adresa str. Europa Unita 11, Sibiu.

In situatia mentionata mai sus, clientul va returna, in termenul prevazut mai sus (14 zile lucratoare de la primirea produsului), produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de CLIENT. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original.

Daca ambalajele individuale in care au sosit produsele au fost deschise inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. SC MONTANA STEEL CONSTRUCT SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Continutul prezentat pe site-ul www.vulcanizare.m-group.ro (texte, imagini, informatii, elemente de design, programe, simboluri, logo-uri ) este proprietatea SC MONTANA STEEL CONSTRUCT SRL si a furnizorilor sai, fiind protejat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

SC MONTANA STEEL CONSTRUCT SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul vulcanizare.m-group.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. SC MONTANA STEEL CONSTRUCT SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele vulcanizare.m-group.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

SC MONTANA STEEL CONSTRUCT SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC MONTANA STEEL CONSTRUCT SRL, fara acordul scris al acesteia.

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SC MONTANA STEEL CONSTRUCT SRL are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Firma SC MONTANA STEEL CONSTRUCT SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

Utilizarea (vizitarea sau cumpararea de produse) site-lui www.vulcanizare.m-group.ro implica acceptarea unor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand pe site-ul nostru.